Konya'da güzel şeyler de oluyor

Konya'da güzel şeyler de oluyor

Yüce Yaratıcı hayvanları bizlere emanet etti. Onlara bakmakla ve ihtiyaçlarını gidermekle mükellefiz. Kendimize ait olan inek, koyun gibi hayvanlardan istifade ediyoruz. Bir de baktığımızda bizlere mutluluk veren kedi, köpek gibi...

Yüce Yaratıcı hayvanları bizlere emanet etti. Onlara bakmakla ve ihtiyaçlarını gidermekle mükellefiz. Kendimize ait olan inek, koyun gibi hayvanlardan istifade ediyoruz. Bir de baktığımızda bizlere mutluluk veren kedi, köpek gibi hayvanlar var.

  Sadece bize ait olan hayvanlara değil, sokaklarda bulunan hayvanlara da bakmakla mükellefiz. Onlar dertlerini, sıkıntılarını bizlere anlatamazlar. Bizim onlara bakmamız ve ihtiyaçlarını gidermemiz insanlık borcumuz.

        Uzman Eğitimci Yazar, Yotuber Araştırmacı Lütfi Şahin 4 yıldır Konya ili Cihanbeyli ilçesindeki sokak hayvanlarının karınlarını doyurduğunu söyleyerek "Bundan sonra da sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını gidermeyi sürdüreceğim.” dedi. Şahin kasaplarda kemik bulamayınca sokak hayvanları için döner yaptırıp onları besledi. Bu görüntüler kalpleri ısıttı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.