Bem-Bir-Sen Konya hedef büyüttü

Bem-Bir-Sen Konya hedef büyüttü

BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanlığının 2021 yılı Eğitim ve İstişare toplantısı Ankara-Haymana’da yapıldı

Bem-Bir-Sen Konya Şubesinin 2021 yılı Eğitim ve İstişare toplantısı 12-15 Ekim 2021 tarihleri arasında Ankara-Haymana Grannos Otel’de Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Gene Başkan Danışmanı Tarkan Zengin, Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Feridun Güneş, Ankara 2No’lu Şube Başkanı Mehmet Demir, Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Bem-Bir-Sen Kadın Komisyonları Başkanı Hacer Önder, Konya Şube Başkan Yardımcıları Şaban Dişçi, Eyüp Çelik, Latif Erdoğan, Şube Komisyon Başkanları, Şube Kadın, Gençlik ve Engelli Komisyonları ile İşyeri Temsilcileri katıldı.

3 gün süren toplantıda mali, hukuki ve sendikal başlıklar ve 6. Dönem Toplu Sözleşme Kazanımlarıüzerine eğitim ve istişare çalışmaları düzenlendi.

Toplantının ilk gününde İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programında, ilk sözü alan Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, Eğitim ve İstişare toplantısının örgütlü emek mücadelemizin uç beyleri İşyeri Temsilcilerinin büyük bir katkıda bulunduğunu ifadeeden Büyükaslan katılımcılara teşekkür ederek eğitim toplantısının hayırlı olmasını diledi.

6. Dönem Toplu Sözleşme kazanımlarımız için Yerel Yönetimlerde çalışan Memurlarımız adına teşekkürlerini ileten Bem-Bir-SenKonya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan sözlerini söyle devam etti. “Bizler sendikamızın kuruluşundan bu güne kadar sürekli sahada çalışmaya devam ettik. Bu sayede yetkili ve etkili sendika olmayı başardık. Yüce Rabbimize şükürler olsun bu gün Konya’mızda 2920 üye ile zirvedeyiz. Bu başarı her türlü şartta durmadan çalışan siz temsilcilerimiz sayesindedir.Değerli çalışma arkadaşlarım, zirvedeki yerimizi korumak adına herkesinüstüne düşen görevi layıkıyla yapacağından hiç şüphem yoktur. İnşallah önümüzdeki dönemde 6. dönem toplu sözleşme sürecinde birçok kazanımla dolu Yerel Yönetimler Hizmet Kolunda çalışan 125 bin çalışan adına sözleşme imzalayan Bem-Bir-Sen Genel Merkezimizin de desteğiyle önümüzde dönem mevcut Sosyal Denge sözleşmelerimizi en az %100 olarak imzalamak olacaktır. 6.dönem toplu sözleşme kazanımlarımızın tüm üyelerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.”dedi

Bem-Bir-SenGenel Başkan Yardımcı Nurettin Sever ise, “Bem-Bir-Sen olarak 6. Dönem Toplu Sözleşmede elde ettiğimiz kazanımlarımızla yerel yönetimlerde kronikleşmiş birçok soruna çözüm üretirken, kazanımlarımıza yeni kazanımlar katarak çalışanlarımızın haklı beklentisini karşıladık. Tarihi kazanımlara ve önemli başarılara imza attık.” ifadelerini kullandı. 6. Dönem Toplu Sözleşme’nin Bem-Bir-Sen açısından tarihi kazanımlar ve başarılar içerdiğini ifade eden Bem-Bir-SenGenel Başkanı Levent Uslu, “Genel Yetkili

Sendika olarak Yerel Yönetim Hizmet Kolunda çalışan 125 bin Memurumuzun sorumluluğu ve teşkilatımızdan aldığımız güçle bir toplu sözleşme dönemini daha büyük bir tecrübe, istişare ve emekle; sahada ve masada mücadele ederek ortaya koyduğumuz irade sonucunda, genelde ve hizmet kolu sözleşmemizde yerel yönetim çalışanlarımızı ilgilendiren 58 kazanımla Üyelerimizin haklı gururu olduk. Büyük ve güçlü Bem-Bir-Sen Ailemiz; teşkilatımızın duruşu, dirayeti, mücadelesi ve kararlılığıyla bütün takdirleri hak etmektedir. Türkiye sevdamızla, Üyelerimizin haklarını almak ve kazanımlarımızı artırmak görev ve şuuruyla mücadelemize devam edeceğiz. 6. Dönem Toplu Sözleşmesi Kamu Görevlilerimize Hayırlı ve Bereketli Olsun. Toplantımız hayırlara vesile olsun.” şeklinde konuştu.

Kadın Komisyonlarının hazırlamış olduğu kazanımlarımızı ele alan tanıtım videosunun izlenmesi ve konuşmaların akabindeBem-Bir-SenKonya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, Genel Başkan Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve katılımcı diğer Şube Başkanlarına isimleri yazılı Konya spor Forması Atkısı ve Şapkası hediye etti.

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Aile fotoğrafı çekiminin ardından Bem-Bir-SenKonya Şubesi eğitim ve istişare toplantısı tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.